Podstawą jest pewnie foremka.
Zgłoś odpowiedź do moderacji
nasrać kur.wa do foremki
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Po mojemu to najpierw lejesz trochę tego białego(ciasta) a
potem brązowego i cyk i gotowe.
Zgłoś odpowiedź do moderacji
nalać czekolade i ochłodzić ?
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Odpowiedział(a): pepej94, 15 kwietnia 2012, 16:38 -1
taka kupa z lodówki dobra rzecz xD
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Jak nie masz takiej foremki to nie zrobisz za żaden ch.uj
A jak masz... no to bez komentarza,
że to zbyt skomplikowane -.-'
Zgłoś odpowiedź do moderacji
podstawą są foremki, a potem tylko rozpuszczasz białą i
ciemną czeko wlewasz białą, chłodzisz a potem czarną i
chłodzisz.
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Odpowiedział(a): Miiriiam, 15 kwietnia 2012, 18:47 -1
Na odwrót. Najpierw ciemną a potem białą
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Odpowiedział(a): bambus, 15 kwietnia 2012, 21:55 -1
ojejka, bez różnicy
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Odpowiedział(a): Miiriiam, 16 kwietnia 2012, 14:18 0
Wiem wiem, czepiam się
Na
pokutę się sama zminusuję
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Odpowiedział(a): Miiriiam, 16 kwietnia 2012, 14:48 0
Jaaa... a Ciebie bez powodu xDD Wybacz
Zgłoś odpowiedź do moderacji
ja bym powiedział ale się wstydzę
Zgłoś odpowiedź do moderacji