Risotto jest dosyć uniwersalnym daniem, zależnie od smaku i
preferencji można eksperymentować do woli. My zazwyczaj
bazujemy na następującym przepisie: http://przepisy.ancymonki.pl/risotto-z-kurczakiem-i-w
arzywami/ jako że lubimy ostrzejsze smaki to zazwyczaj
dodajemy jeszcze z 1-2 papryczki chili, ale to tak jak pisałam
wszystko zależy od własnego smaku.
O to racja, wszystko zależy od smaku. Poza tym ciężej już
się przygotowywuje dla kilku osób, żeby dopasowac idealnie.
Jednak treningi czynią mistrza. Z przepisów ancymonki wyszło
mi to risotto. Jestem z siebie dumny
Odpowiadasz użytkownikowi wiatraczek
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Dodaj odpowiedź
Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.