Witaj nieznajomy!

Zaloguj się lub załóż darmowe konto

0
inka456
Czy jeśli wyślę snapa do danej osoby i zablokuję ją, zanim go zobaczy, to czy ta osoba zobaczy tego snapa? I czy po ponownym dodaniu tej osoby będzie mogła go zobaczyć czy się on usunie i nawet wtedy go nie zobaczy?
Pytanie zadał(a) inka456, 26 września 2019, 22:40
Jak w pytaniu.

[Zgłoś do moderacji] [Dodaj do obserwowanych]

Odpowiedzi (0)

Brak odpowiedzi

Dodaj odpowiedź

Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.

wyszukiwarka   
podobne pytania   
4
17
42
43
8
28
23
39
17
2
11
30
8
36
2

popularne słowa kluczowe   
kategorie   
Biznes (537)Dom (806)
Edukacja i szkoła (773)Erotyka i seks (312)
Film (3600)Gry (461)
Hobby (391)Inne (4447)
Komputery i Internet (953)Kulinaria (225)
Kultura (191)Ludzie (1635)
Miłość i relacje (1272)Moda (320)
Motoryzacja (235)Muzyka i taniec (828)
Podróże (245)Polityka (108)
Praca (375)Prezenty (174)
Rozrywka (453)Sport (290)
Sztuka (63)Taniec (28)
Uroda i styl (655)Zdrowie (739)
Zwierzęta (233)
Pytania: 16416, Odpowiedzi: 319626