Witaj nieznajomy!

Zaloguj się lub załóż darmowe konto

1
Ankur
kto smażył na patelni elektrycznej?
Pytanie zadał(a) Ankur, 29 kwietnia 2021, 10:19
Takiej profesjonalnej, przeznaczonej dla lokali gastronomicznych? Bo wiecie, z wyglądu bardziej przypominają jakieś krzyżówki lodówki z kuchenkami niż domowe patelnie. Dlatego zastanawiam się, czy ich obsługa jest prosta i intuicyjna... A może trzeba przestudiować instrukcję, zanim się czegokolwiek dotknie. Kto ma wiedzę na ten temat???

[Zgłoś do moderacji] [Dodaj do obserwowanych]

Odpowiedzi (1)

Odpowiedział(a): Ankur, 05 maja 2021, 11:24 [#odpowiedz]
0
Ankur
Widzę, że w polskich restauracjach, w erze przed pandemią, nie korzystano z tak zaawansowanych urządzeń.
Trudno trzeba będzie się uczyć na żywca. Albo poszukać na http://restoquality.pl/patelnie-gastronomiczne-elektr yczne jakiś materiałów, instrukcji. Jakoś sobie poradzę, łaski bez

Odpowiedział(a): Marikam, 18 maja 2021, 21:29 [#odpowiedz]
0
Marikam
A czym się te patelnie tak wyróżniają? My używamy garnków indukcyjnych firmy Zwieger. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Równomiernie się nagrzewają i nie przypalają. Zamawiałam je w sklepie Indelo http://www.indelo.pl/garnki-indukcyjne-cat-339

Dodaj odpowiedź

Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.

wyszukiwarka   
podobne pytania   
66
3
10
7
1
25
3
13
0
5
7
0
1
0
0

popularne słowa kluczowe   
kategorie   
Biznes (753)Dom (1021)
Edukacja i szkoła (794)Erotyka i seks (324)
Film (3613)Gry (494)
Hobby (446)Inne (4929)
Komputery i Internet (1040)Kulinaria (238)
Kultura (195)Ludzie (1645)
Miłość i relacje (1289)Moda (375)
Motoryzacja (287)Muzyka i taniec (836)
Podróże (277)Polityka (118)
Praca (430)Prezenty (178)
Rozrywka (476)Sport (311)
Sztuka (65)Taniec (29)
Uroda i styl (696)Zdrowie (830)
Zwierzęta (245)
Pytania: 18001, Odpowiedzi: 327493