No jak w temacie - nie śledzę szczególnie uważnie nowinek lifestyle'owych i doniesień na temat odkryć w dziedzinie dietetyki, ale z tym glutenem wszyscy mają jakiś problem.
Rozumiem jeszcze, że ktoś ma alergię albo jaką...Więcej
Pytanie zadał(a) ELECTROfanatic, 27 września 2010, 21:15
Chciałbym , aby ktoś wymienił w 100% nieszkodliwe produkty (lub takie , które chociaż nie zawierają substancji rakotwórczych). Coraz częściej do żywności są dodawane różnego rodzaju barwniki , konserwanty , przeciwutleni...Więcej
Pytanie zadał(a) GosiaczekOsa, 12 czerwca 2010, 19:16
Gdybyś miał wyrazić w procentach jaki stosunek do całości stanowią zjadane przez Ciebie posiłki a) przygotowywane w domu b) zamawiane w restauracjach c) zamawiane w fast foodach d) kupowane gotowe w sklepach - to jak prz...Więcej