Witaj nieznajomy!

Zaloguj się lub załóż darmowe konto

115
kstanislaw145
Opinie o szybka-pozyczka.com
Pytanie zadał(a) kstanislaw145, 13 lutego 2015, 14:20
Szukam kogoś kto miał styczność z tą stroną i mógłby mi doradzić czy warto brać u nich pożyczkę. Proszę o kontakt na PW lub odpowiedź tutaj.

[Zgłoś do moderacji] [Dodaj do obserwowanych]

Odpowiedzi (115)

Odpowiedział(a): Mario789, 04 sierpnia 2015, 10:57 [#odpowiedz]
-1
Mario789
Korzystałem z tej firmy około miesiąca temu i mogę jedynie podzielić opinie użytkownika Swistak, kstanislaw145 oraz polakiewicz. Dobra firma. Polecam

Odpowiedział(a): dzasta, 26 sierpnia 2015, 16:09 [#odpowiedz]
-1
dzasta
Skorzystałam z tej firmy, pomimo przeczytania wielu różnych opinii. Jednak znowu się okazało, że lepiej polegać na sobie. Sprawdziłam na własnej skórze i czuję się zadowolona, że skorzystałam z usług tej firmy. Pożyczkę otrzymałam po 6 dniach. Jedyny minus, to cena rozmowy, ale tak to już jest

Odpowiedział(a): Franciszek, 01 września 2015, 13:40 [#odpowiedz]
0
Franciszek
Co się będę rozpisywać. Po prostu złożyłem wniosek, dopełniłem go i pożyczkę uzyskałem. Dzięki temu mogłem kupić samochód i pralkę.
Starałem się o 35 000 złotych. Pożyczkę otrzymałem po tygodniu, bodajże

Odpowiedział(a): Marysia, 02 września 2015, 16:08 [#odpowiedz]
0
Marysia
Polecam tą firmę. Pomogli mi znaleźć inwestora, który pożyczył mi 6 800 złotych na wybrany przeze mnie cel, jakim był remont kuchni.

Odpowiedział(a): justynakowalska, 04 września 2015, 11:41 [#odpowiedz]
0
justynakowalska
Ja korzystałam z porównywarki pożyczek sowafinansowa.pl, nie mam nic do zarzucenia

Odpowiedział(a): Meggi13, 07 września 2015, 06:53 [#odpowiedz]
0
Meggi13
To lichwa,

oferują pożyczki powyżej czterokrotności stopy lombardowej NBP - i to oprocentowanie a nie RRSO czy inne koszty.

Jak widzicie w umowie oprocentowanie większe niż 10% to zgłaszajcie sprawę na policję i co ważniejsze - nie musicie odawać więcej niż 10% odsetek i nikt wam nic nie moze zrobić bo to Wy padliście ofiarą przestępstwa,

Odpowiedział(a): justynakowalska, 07 września 2015, 14:57 [#odpowiedz]
0
justynakowalska
Polecam sprawdzić sobie w porównywarce kredytów i pożyczek online http://sowafinansowa.pl/.

Odpowiedział(a): Kryspinn, 08 września 2015, 16:08 [#odpowiedz]
0
Kryspinn
@Meggi13 masz pełną rację! Jednak policja nic tu nie wskóra, ponieważ ta firma niczego klientom nie narzuca. Oprocentowanie można wybrać sobie samemu

Odpowiedział(a): Meggi13, 08 września 2015, 19:26 [#odpowiedz]
0
Meggi13
@Kryspinn
1. namawiają na infolinii na wyższe oprocentowanie (na innym forum jest o tym, nie wiem teraz gdzie)
2. Pozwalają na niezgodne z prawem oprocentowanie
3. Akceptują to oprocentowanie
4. Publikują ofertę z tym oprocentowaniem
5. Dostają wynagrodzenie za przekazanie danych osobowych osoby, która chce to oprocentowanie

jest przynajmniej 5 powodów dla Policji

w sumie daje to nakłanioanie do niekorzystnego rozporządzania majątkiem i nakłanianie do zawierania umów z tym oprocentowaniem.

jak w sieci był portal do handlu narkotykami to zamkneli po pierwsze tego co tę stronę prowadził ...

a ostatecznie każdy jest sam sobie winien że wierzy w baju baju

Odpowiedział(a): Dareczek, 10 września 2015, 15:26 [#odpowiedz]
-1
Dareczek
Dziwne jest to, co piszecie. Ja należę do tych klientów, którzy wiedzieli w co się "pakują" oraz na jakich zasadach działa ta firma. Złożyłem wniosek o pożyczkę i tą pożyczkę uzyskałem,

Odpowiedział(a): muminek1177, 10 września 2015, 22:14
0
muminek1177
no załóż sobie jeszcze kilka kont do tego pytania

Odpowiedział(a): Pysku, 14 września 2015, 16:10 [#odpowiedz]
-1
Pysku
Ja tam polecam tą firmę. Psioczcie sobie na nią, ale mi pomogli i jestem wdzięczny im oraz inwestorowi

Odpowiedział(a): muminek1177, 14 września 2015, 20:14
0
muminek1177
I jeszcze jedno konto młotka który napisał to niby pytanie

Odpowiedział(a): Karolina99, 16 września 2015, 15:39 [#odpowiedz]
1
Karolina99
Wiele osób nie zrozumiało, że szybka-pozyczka.com pośredniczy w uzyskaniu pożyczki, a nie daje ją od "ręki".

Odpowiedział(a): lucjan86, 22 września 2015, 14:54 [#odpowiedz]
0
lucjan86
Małżonka uświadomiła mnie przed skorzystaniem z tej firmy, co to za firma, a małżonki warto się słuchać, bo skończyła technikum ekonomiczne! Dzięki niej czas oczekiwania na pożyczkę 12 tysięcy, który wyniósł 2 tygodnie, nie przeraził mnie.

Odpowiedział(a): kjuwik, 28 września 2015, 14:57 [#odpowiedz]
0
kjuwik
Panie Lucjanie miałem podobnie, jednak w rolę małżonki weszła moja dziewczyna. Dobrze mieć przy boku rozsądną kobietę!
dzięki niej nie muszę teraz wypisywać złych opinii na temat tej firmy oraz chodzić na policję, ponieważ pożyczka została mi udzielona.

Odpowiedział(a): Wojtek99, 07 października 2015, 16:47 [#odpowiedz]
0
Wojtek99
Również się podepnę pod dobre opinie o tej firmie. Po prostu tzreba potrafić korzystać z niektórych rzeczy, tym bardziej internetowych.

Odpowiedział(a): Adriann, 03 listopada 2015, 20:47 [#odpowiedz]
0
Adriann
Pomogli mi znaleźć inwestora, który udzielił pożyczki na 15 000 złotych,także polecam ich Wam.

Odpowiedział(a): pawelkowalczuk, 13 listopada 2015, 10:05 [#odpowiedz]
0
pawelkowalczuk
ja mogę szczerze polecić http://ekredycik.pl/ - szybko, wygodnie i bezpiecznie no i mega dogodne raty.

Odpowiedział(a): Hubertt, 13 listopada 2015, 14:35 [#odpowiedz]
0
Hubertt
jeżeli chodzi o szybka-pozyczka.com to mogę ja polecić, ponieważ pomogli mi w uzyskaniu pozyczki, jednak warto przypomnieć, że jest to firma pośrednicząca w uzyskaniu pozyczki społecznościuowej, także może na pożyczkę czekać kilka dni, tak jak ja, czyli ok.5dni

Odpowiedział(a): Janeczka, 20 listopada 2015, 13:56 [#odpowiedz]
0
Janeczka
Hm, oprocentowanie samemu się ustala. S-p.com nie pobiera prowizji za pomoc w uzyskaniu pozyczki, także słaba reklama i polecam s-p.com. Mi pomogli

Odpowiedział(a): Waldeczek, 25 listopada 2015, 16:02 [#odpowiedz]
0
Waldeczek
Również mogę polecić szybką pożyczkę.
Pomimo, że Pomagają w udzieleniu pożyczki społecznościowej, to są dobrą firmą

Odpowiedział(a): Radziu, 03 grudnia 2015, 15:23 [#odpowiedz]
0
Radziu
Nie mam zastrzeżeń do nich. Może wymagają dużych kwot za połaczenie, ale idzie to jakoś zdzierżyć.

Odpowiedział(a): Olkala, 14 grudnia 2015, 16:54 [#odpowiedz]
0
Olkala
Moja styczność z tą firmą wyglądała tak:
znalazłam ich w firmę w sieci, ponieważ poszukiwałam pozyczki bez zaświadczeń i bez sprawdzania baz. ich oferta spełniała moje oczekiwania, więc zaczęłam czytać ich stronę,aby zapoznać się z nimi. Gdy przeczytałam wszystkie zakładki na stronie, wzięłam się za czytanie regulaminu oraz polityki prywatności.
Gdzie można przeczytać, jakie dane będą zbierane podczas rozmowy z konsultantem, ale Pani na czacie powiedziała, że nie są one sztywne, czyli np. nie pytają o dane pracodawcy tak, jak jest napisane w regulaminie.
Czytając dalej, można uzyskać informację, że dane są sprzedawane inwestorom. Muszą oni zapłacić chyba 100 złotych,aby otrzymać nasze dane. Jest to pewna forma zabezpieczenia ich.
Generalnie, akceptując regulamin podczas składania wniosku, zgadzamy się na ich regulamin. Mają wpis do KRS oraz licencję KNF (słowa konsultantki), więc prokuratura turaj nic nie zdziała. A zwrot pieniędzy jest niemożliwy, ponieważ płacimy za telefon do operatora telefonicznego oraz do tej firmy.

Warto również zauważyc,że jest to firma, która pośredniczy w uzyskaniu pozyczki społecznościowej, od niezależnych inwestorów.

Suma summarum, trochę cierpliwości i rozsądku, a pozyczka zostanie udzielona.

Odpowiedział(a): Andrzej43, 18 grudnia 2015, 13:04 [#odpowiedz]
0
Andrzej43
Podobnie postąpiłem jak @Olkala i również pożyczkę otrzymałem. Nie przeraził mnie koszt rozmowy, bo wiem, że jest to jedyny koszt uzyskania pożyczki.

Odpowiedział(a): Karolka, 28 grudnia 2015, 15:27 [#odpowiedz]
1
Karolka
Witam.

Chciałabym opisać mój kontakt z tą firmą.
Generalnie mogę ją polecić. Pożyczkę uzyskałam i to przed świętami. Czekałam na nią około tygodnia.
Jedyny minus, to koszt połączenia. Osobiście zapłaciłam około 150 złotych , ale opłcało się.
Polecam Wam ich

Odpowiedział(a): Grazyna90, 05 stycznia 2016, 14:03 [#odpowiedz]
0
Grazyna90
Ze mną inwestor kontaktował się już 30 grudnia, ale pożyczkę uzyskałam dopiero dzisiaj, ponieważ w weekendy banki i inwestor nie pracują, więc przelew nie mógł być wcześniej zaksięgowany.
Generalnie, to polecam ten portal.

Odpowiedział(a): Daras, 08 stycznia 2016, 20:10 [#odpowiedz]
0
Daras
Polecam ten portal. Pomimo, że pośredniczy w uzyskaniu pożyczki społecznościowej, to ją uzyskałem już po dwóch dniach!

Odpowiedział(a): Karaol, 12 stycznia 2016, 16:52 [#odpowiedz]
0
Karaol
Pomimo kosztów rozmowy teleofnicznej, mogę polecić tą firmę, ponieważ służą profesjonalną obsługą i dobrą radą.
Pożyczkę uzyskałem taką, jaką chciałem od inwestora.

Odpowiedział(a): jacob, 14 stycznia 2016, 13:48 [#odpowiedz]
0
jacob
Ciekawa oferta pozyczki.
Pożyczki społecznościowe, to coś kompletnie odmiennego od tych standardowych.
Skorzystałem i pożyczkę uzyskałem,
Kosztami się nie przejmować.

Odpowiedział(a): Dedryl, 15 stycznia 2016, 14:24 [#odpowiedz]
0
Dedryl
Warta polecenia firma.
Jednak zwróćcie uwagę, że jest to platforma, która zrzesza pożyczkobiorców z pożyczkodawcami.

Odpowiedział(a): CIEKAWY, 17 stycznia 2016, 20:03 [#odpowiedz]
0
CIEKAWY
Witam dzwoniłem w sprawie pożyczki 3 dni temu .jakie Państwo macie doświadczenia w oczekiwaniu na ewentualną pożyczkę.Zaznaczę sprawdzałem dziś przy wystawionej fv kosz połączenia to brutto 230 zł. Dlatego koszt jest bynajmniej w moim wypadku bardzo duży .Zobaczymy czy coś z tego będzie .pozdrawiam

Odpowiedział(a): Jaro87, 18 stycznia 2016, 14:57 [#odpowiedz]
0
Jaro87
Spokojnie @Ciekawy . Ja również oczekiwałem na kontakt ze strony inwestora i wyszło mi czekać około 7 dni (bez weekendu),ale w końcu zadzwonił i pożyczkę uzyskałem taką, jaką chciałem.
Co do kosztów, to też mnie nieco przeraziły, ale w moim przypadku, było to nieco powyżej 150 złotych.

Odpowiedział(a): CIEKAWY, 18 stycznia 2016, 16:45 [#odpowiedz]
0
CIEKAWY
Dziękuję za informację .Pozdrawiam tylko mam obawy czy procent nie za mało satysfakcjonujący dałem ale zobaczymy.pozdrawiam .

Odpowiedział(a): Bronislaw, 20 stycznia 2016, 12:46 [#odpowiedz]
0
Bronislaw
Gdy ja składałem pożyczkę, to przeczytałem wszystkie informacje na ich stronie i poczytałem fora o pożyczce społecznościowej, więc mniej więcej wiedziałem jaką ofertę złożyć,aby zainteresować inwestora.

Pożyczkę uzyskałem po około 10 dniach.

Odpowiedział(a): CIEKAWY, 20 stycznia 2016, 17:43 [#odpowiedz]
0
CIEKAWY
Dziękuję za odpowiedz .

Odpowiedział(a): Radekk90, 21 stycznia 2016, 14:34 [#odpowiedz]
0
Radekk90
Moge polecić tą firmę, ponieważ dostałem pożyczkę. Co prawda mam dwa zastrzeżenia. Na inwestora czekałem prawie 2 tygodnie i na rozmowę wydałem prawie 180 złotych.
O czas realizacji mogę mieć pretensję jedynie do inwestora, bo ta firma pożyczki nie udziela.

Odpowiedział(a): CIEKAWY, 21 stycznia 2016, 16:14 [#odpowiedz]
0
CIEKAWY
Witam Państwa a jak wygląda sprawdzanie baz danych takich jak Bik gdzie mam trochę marną punktację 363 punty a KRD tam chyba nic nie mam ale tak ogólnie nie jestem pewny.I jakie ewentualnie inwestorzy mają wymagania.Jak ktoś może podpowiedzieć czy ich zachęcić o ile ktoś się zainteresuje wnioskiem .Pozdrawiam

Odpowiedział(a): Jachu, 22 stycznia 2016, 15:23 [#odpowiedz]
0
Jachu
Gdy ja brałem pożyczkę, to nie chcieli ode mnie żadnych zaświadczeń,a podczas rozmowy z konsultantem wystarczyło powiedzieć, że chciałbym pożyczkę, ale bez sprawdzania baz i gotowe.
Pomimo nieciekawej historii pożyczkę dostałem.

Odpowiedział(a): CIEKAWY, 22 stycznia 2016, 17:41 [#odpowiedz]
0
CIEKAWY
Dziękuję ale mam coraz bardziej sceptyczne podejście czy wogule da się uzyskać pożyczkę nie żebym był niecierpliwy ale czy te posty nie są aby pisane aby tylko naciągnąć ludzi na te rozmowy telefoniczne chociaż wszystko jest przejrzyste koszt rozmowy podany na początku ale i tak wydaję się mi to trochę sciemą ale napiszę jak ktoś się do mnie odezwie to wtedy napiszę czy się udało .Pozdrawiam

Odpowiedział(a): Anka88, 25 stycznia 2016, 15:38 [#odpowiedz]
0
Anka88
Cześć wszystkim!
2 tygodnie temu złożyłam wniosek o pożyczkę, po czym koszty trochę mnie przeraziły.
Pani na czacie powiedziała skąd one wynikają i -co ważne, powiedziała, że oni nie udzielają pożyczek,ale są platformą zrzeszającą inwestorów z pożyczkobiorcami.
Po wydaniu prawie 170zł na rozmowę i oczekiwaniu 9 dni,pożyczkę dostałam. Więc nie mogę bardzo narzekać.

Odpowiedział(a): Julkala, 27 stycznia 2016, 12:35 [#odpowiedz]
0
Julkala
Trochę trzeba się naczekać na pożyczkę od niezaleznego inwestora, ale chyba warto poczekać i wydać na rozmowę telefoniczną, bo pożyczkę się uzyskuje. przynajmniej ja ją dostałam.

Odpowiedział(a): Slawka, 28 stycznia 2016, 14:32 [#odpowiedz]
0
Slawka
Połączenie wychodzi dość drogo, ale jeżeli spojrzy się na to z drugiej strony, że do raty pożyczki nie jest doliczana żadna prowizja itp. to całkiem dobrze się na tym wychodzi.
Pożyczkę oczywiście dostałam.

Odpowiedział(a): MARIOLA, 30 stycznia 2016, 12:49 [#odpowiedz]
0
MARIOLA
Witam myślę że ta pożyczka to jedna wielka ściema .3 osoby z mojego otoczenia nie licząc mnie złożyły wnioski od grudnia czekają na inwestora i co i nic.Chyba mamy strasznego pecha zważając na te pochlebne opinie co niby ludzie dostali.Oprocentowanie było naprawdę dobre.A koszt rozmów od 120-178 zl.Biznes kwitnie a naiwnych nie brak.Jeżeli któraś z tych osób dostanie tę rzekomą pożyczkę to zaraz napiszę.Oczywiście wszystko niby jasne jak tu piszę jeden z użytkowników ale i tak uważam że to nabijanie w butelkę .Nie dać się nabierać bo w moim wypadku było to 148 zl za rachunek.Ale naiwność kosztuję

Odpowiedział(a): Olala, 01 lutego 2016, 19:38 [#odpowiedz]
0
Olala
Dziwne, bo ja pożyczkę dostałam. Też wydałam na rozmowę tyle co Ty.
Są to pożyczki społecznościowe, więc należy liczyć bardziej na szczęście.
No i ustawiać krótki czas spłaty, wysoko procent.

Odpowiedział(a): MARIOLA, 01 lutego 2016, 22:09 [#odpowiedz]
0
MARIOLA
ok ale tak uważam że to naciąganie .4 osoby z których jedna na okres bardzo krótki i procent dosyć spory i nic.Chyba mamy pecha.Ale spoko jeżeli ktoś dostał to jego szczęście.my jednak takiego nie mamy mimo czekania sporo bo jest to od 2-5 miesięcy.Spokojnego wieczoru.Lepiej złożyć w pewnych zródłach i po 1-2 dni pieniądze co prawda nie takie jak chciałam ale bez kosztów za telefon dostała.A cóż jak ktoś naiwny proszę dzwonić i płacić.

Odpowiedział(a): inwestorek, 03 lutego 2016, 10:46 [#odpowiedz]
0
inwestorek
Dawno się już tak nie uśmiałem przy czytaniu komentarzy Większość z nich to nabijanie opinii, za czym nie idą żadne faktyczne doświadczenia. Pamiętajcie, że te wszystkie płatne rozmowy itd. to jedno wielkie zdzierstwo i wyłudzanie pieniędzy. Do pożyczek społecznościowych służą specjalne platformy takie jak CapitalClub i ich należy się trzymać. Tam nie naciągają na żadne absurdalne rozmowy.

Odpowiedział(a): Januszek, 03 lutego 2016, 12:58 [#odpowiedz]
0
Januszek
Ja wziąłem pożyczkę w https://www.wonga.pl/ jestem na prawdę zadowolony. Bez zbędnych rozmów, szybko i konkretnie. Z czystym sumieniem polecam. W razie jakiś pytań, odpowiem. Pozdrawiam

Odpowiedział(a): Karolczuk, 03 lutego 2016, 14:02 [#odpowiedz]
0
Karolczuk
Takie historie Wam się przydarzyły? Jestem lekko zdziwiony, bo ja pożyczkę dostałem. Co prawda musiałem oczekiwać na zainteresowanego inwestora prawie 3 tygodnie, ale ją dostałem.
Co do kosztów rozmowy, to fakt, są duże, ale byłem na nie przygotowany, ponieważ komunikat o nich pojawił się przed rozmową.

Odpowiedział(a): CIEKAWY, 03 lutego 2016, 17:27 [#odpowiedz]
0
CIEKAWY
Chciałbym widzieć chociaż jedną z takich umów z tymi rzekomymi inwestorami.Ja straciłem 230 zl i kto tu mówi że nabijanie komuś kasy nie jest karalne chociaż wiedziałem o tym bo koszt rozmowy podany i nikt mnie ( naiwniaka) nie zmuszał a zostałem z rachunkiem i zachwianą wiarą w uczciwość ludzi którzy spamują na rzecz nie wiem kogo aby naciągnąć następnych biedaków na dodatkowe koszta .bo nikt normalny nie wydaję 230 zł mówię oczywiście o sobie aby uzyskać wirtualną pożyczkę

  << <123> >>

Dodaj odpowiedź

Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.

wyszukiwarka   
podobne pytania   
0
12
51
6
5
1
15
24
12
23
5
8
8
1
18

popularne słowa kluczowe   
kategorie   
Biznes (760)Dom (1027)
Edukacja i szkoła (796)Erotyka i seks (324)
Film (3617)Gry (494)
Hobby (447)Inne (4930)
Komputery i Internet (1040)Kulinaria (238)
Kultura (195)Ludzie (1645)
Miłość i relacje (1291)Moda (380)
Motoryzacja (289)Muzyka i taniec (836)
Podróże (280)Polityka (119)
Praca (467)Prezenty (179)
Rozrywka (476)Sport (314)
Sztuka (65)Taniec (29)
Uroda i styl (697)Zdrowie (834)
Zwierzęta (245)
Pytania: 18081, Odpowiedzi: 327670