gentelmanpaul Zadaje pytania na które chce znać odpowieć a nie
takie które później nie będą mnie interesować lub takie
które nie mają dlamnie sensu ..... Te pytanie jest dlamnie
ważne a jak Ci się nie podobają moje pytania to nie musisz ich
komętować nikt cie do tego nie znusza możesz omijać pytania
odemnie albo coś ......
mi się zdaje że paul był przekonany że pytanie zadał
"slowacki" bo może hurtem leci i się zgalopował, a co do
twojego pytania to powiem tak, kucharz to ten co gotuje a technik
to ten który odpowiada żeby ta kuchnia tam stała
toug ma w sobie
-obsluga goscia (kelner)
-kucharz
-hotelarstwo(tego chyba najmniej)
-ogolna organizacja przyjec
(zamienilabym na twoim miejscu toug na hotelarstwo, ale to tylko
moje zdanie)
kucharz natomiast ma w sobie
-gotowanie
-ogolne informacje z hotelarstwa, organizacji, obslugi, nie
skupiaja na tym uwagi i tylko napominaja.